Basic Clear+

Basic Clear+ heder

Basic Clear+ je potpuno nova linija sa djelotvornim konceptom za nečiste, masne, seborojične kože kao i za kože sklone upalama. Djeluje protuupalno, antibakterijski, antivirusno, te snažno pročiščava i hidratizira. Dok večina proizvoda pokušava suzbiti bakterije isušivanjem ili pomoću baktericidnih aktivnih sredstava itd., Basic Clear+ nudi novi koncept pomoću kojeg nastoji potpuno smanjiti i uravnotežiti narušene funkcije kože i stvoriti potpuno zdravu kožu. To je jedino moguće sintezom biointeligentnih aktivnih tvari sa ultra-modernom fermentacijom i biotehnologijom i naknadnim procesima pročišćavanja.

The Cleanser

THE CLEANSER

Oil free, nježni pjenasti gel za čišćenje s prirodnim ekstraktom fermentirane raži za dubinsko čišćenje masne kože sklone upalama i nečistoćama.

THE TONIC

Osvježavajući, tonik koji sadrži alkohol kako bi se pročistila problematična koža. Sadrži aktivne tvari koje umiruju, pročišćavaju i uravnotežuju funkcije kože te priprema kožu za bolju apsorpciju sastojka iz proizvoda koji se dalje primjenjuju.

The Concentrate

THE CONCENTRATE

Regulirajući, sa visoko aktivnim sastojcima, baziran na čistim biljnim aktivnim tvarima, za suzbijanje nečistoća i upalnih procesa, za sve dijelove tijela.

The Cream

THE CREAM

Umirujuća 24-satna hidratantna krema s blagim matirajućim efektom za normalizaciju nečiste kože. Vrlo učinkoviti kompleksi iz sirovih prirodnih tvari trajno reguliraju izlučivanje lojalnih žlijezda i učinkovito djeluju protiv upala i nečistoća.

THE GEL

Matirajući liposomski gel idealan za masnu i seboreičnu kožu. Protiv nečistoća i pustula, protiv začepljenja folikula dlake. Djeluje protuupalno, baktericidno i snažno hidratizira, osvježava i matira, normalizira funkcije nečiste kože.

The Peel

THE PEEL

Nježan, enzimatski eksfoliator u obliku praha za redovito intenzivno čišćenje i dubinsko pročišćavanje kože. Pomiješan sa vodom, proizvodi finu i nježnu pjenu koja dubinski pročišćava kožu već nakon kratkog vremena.