Basic Clear+

Basic Clear + 

linija za nečistu kožu sa potpuno novim konceptom i aktivnim sastojcima za liječenje aknaste kože i kože sklone upalama.

Djeluje protuupalno, antibakterijski, antivirusno, pročiščavajući, hidratizirajući i bez isušivanja.

Ključni aktivni sastojci: ekstrakt fermentirane raži, pantenol, alantoin i stabilizirana salicilna kiselina.

The Cleanserbezmasni, lagano pjenasti gel za čišćenje s prirodnim ekstraktom fermentirane raži za intenzivno čišćenje i smirivanje masne, nečiste i upalama sklone kože.

The Tonicprotuupalni tonik koji sadrži malo alkohola, sa ekstraktom fermentirane raži protiv bakterija, za smanjenje upalnih procesa i nečistoća. Savršeni završni korak pravilnog čišćenja nečiste kože.

The Concentratevrlo aktivan, antibakterijski pjenasti koncentrat za liječenje aknaste i upaljene kože.
Rezultati i zdrava koža vidljivi su vrlo brzo uz pravilnu primjenu.

The Cream hidratantna i protuupalna 24-satna krema sa vrlo djelotvornim prirodnim ekstraktima i aktivnim sastojcima za regulaciju funkcija žlijezda lojnica i smanjenje upalnih procesa i nečistoća.

The Gel proizvod sa liposomima sa močnim koktelom aktivnih tvari za balansiranje funkcija nečiste kože. Pogodna je i za muškarce čija koža reagira na brijanje i protiv urastanja dlaka.

The Peel enzimski, prah piling za redovitu primjenu i savršeno pročišćavanje kože. Meka pjena koja dubinski čisti kožu. Redovitom upotrebom koža će postati zdrava i pročišćena, a ten blistav i ujednačen.

The Spotlessantiseptik u boji i SOS proizvod sa jojobinim uljem i cinkom  za hitnu pomoć kod liječenja lokalnih pustula i upala. Idealan za herpes. Must have proizvod u svakoj prilici.

The Stylistobojana hidratantna krema sa mineralnim pigmentima. Mineralni pigmenti skrivaju nedostatke kože. Aktivne tvari iz prirodnih ulja, alantoin, zeleni čaj i esencije biljka njeguju i smiruju nadraženu i nečistu kožu te je koža vidljivo pročišćena.

Basic Clear+ linija