Basic Hydro

Basic Hydro heder

Basic Hydro je hidratantna linija za sve tipove koža na bazi hyaluronske kiseline te biljnih i morskih ovlaživača.
Sadrži visokokvalitetne sastojke: hyaluronsku kiselinu, liposome NMF, alge, aminokiseline, proteine pšenice i badema, pektine jabuke.
paraben free, EO/PEG free, silicone free, parfumoil free

Basic Hydro Cleanser

CLEANSER

Topiv u vodi, učinkovito uklanja nečistoću i make-up. Nježno čisti i ne oštečuje kožnu barijeru. Kremasta emulzija za čišćenje s blagim emulgatorima za nježno čisčenje kože od nečistoća, prašine, sebuma i šminke.

TONIC

Tonik sa vrlo malo alkohola, kamilicom i pantenolom za umirujući efekt i ravnotežu pH kože.

TRIPLE AQUA BOOSTER

Preparat 3u1 – krema /maska/serum. Visokokoncentrirani hidratantni gel sa inkapsuliranom hyaluronskom kiselinom za dugotrajni efekt.

VITAL FLASH

Lagana hidratantna krema za zaštitu kože od slobodnih radikala. Prirodni i hranjivi kompleksi, aminokiseline i blage voćne kiseline omogućili su snažnu hidrataciju kože i vlaga je zadržana u tkivu.

Basic Hydro Day Cream

DAY CREAM

Krema lagane teksture, brzo upijajuća, bez masnih tragova na koži. Štiti kožu od dehidracije i pretjeranog izlučivanja masnoće, čineći ju zdravom i njegovanom.

NIGHT CREAM

Hranjiva noćna krema bogata aktivnim sastojcima koji pojačavaju otpor kože na vanjske štetne čimbenike.Čuva prirodne lipide kože i popravlja oštećenja kože nastala nakon sunčanja i štetnog UV zračenja.

CREAM ACTIVE

Hranjiva i visokokvalitetna regenerativna krema za kožu pod stresom, štiti od slobodnih radikala i protiv UV zračenja. Bogato hidratizira i balansira hidrataciju i lipidnost kože. Odlična kao cold krema u zimskim mjesecima.

Basic Hydro Fresh Peel

FRESH PEEL

Mehanički gel piling sa svježim oceanskim mirisom za nježan piling kože. Prirodne abrazivne čestice bambusa otapaju keratin i čine kožu zdravom sa umirujućim aktivnim tvarima iz kamilice i badema.

CC DAY BALM

CC Day Balm ima sva svojstva tonirane dnevne kreme, te dodatno podržava regeneraciju kože na zdrav način, ne ostavljajući osjećaj masnoće. Inovativni, izuzetno fino mljeveni, prirodni mineralni pigmenti optimalno se podudaraju s individualnim tonom kože i daju zdrav, baršunast izgled kože. Pigmenti skrivaju male vizualne nedostatke na koži.

EYE CONTOUR GEL

Lagani gel za osjetljivo područje oko očiju. Gel bez ulja koji ne oštečuje sluznicu oka. Sadrži visokoaktivni hidratantni kompleks koji usporava starenje kože, hidratizira i ispravlja plitke bore, učvršćuje i regenerira.