Basic Hydro

Basic Hydrohidratantna linija za sve tipove koža na bazi hyaluronske kiseline te biljnim i morskim ovlaživačima.

Sadrži visokokvalitetne sastojke:

hyaluronsku kiselinu, liposome NMF, alge, aminokiseline, pantenol, ekstrakte iz kamilice, proteine pšenice i badema, pektine jabuke.

Cleanser nježan čistač bez sapuna i alkohola učinkovito uklanja nečistoću i make-up, bez oštečivanja i narušavanja prirodnih procesa kože.

Tonik snažno hidratizira i osigurava prirodnu zaštitu kože. Sa aktivnim sastojcima iz kamilice i pantenolom savršeno uravnotežuje pH kože.

Triple Aqua Booster – visoko koncentrirani hidratantni gel sa inkapsuliranom hyaluronskom kiselinom i liposomima. Kao 3 u 1 proizvod – maska/ serum/ krema daje novu dimenziju njege kože. Uz liposome NMF i hyaluronsku kiselinu sadrži još polisaharide sa izuzetno visokim svojstvima vezivanja vode i alge – kompleks za sprečavanje i smanjenje TEWL-a.

Vital Flash hidratizirajuća krema za elastičnost kože, štiti kožu od slobodnih radikala, preuranjenog starenja i regenerira kožu nakon izlaganja suncu. Idealna za muškarce kao krema za njegu i nakon brijanja.

Day Cream brzo upijajuća krema koja ne ostavlja masni trag. Aktivni sastojci daju koži snažnu hidrataciju i štite je od vanjskih negativnih čimbenika.

Night Cream hranjiva noćna krema bogata aktivnim sastojcima, štiti kožu od vanjskih negativnih čimbenika, čuva prirodne lipide kože i regenerira je nakon oštečenja uzrokovanog UV zračenjem.

Active Cream hranjiva i visokokvalitetna regenerativna krema. Cold krema idealna za zimske uvjete.

Eye Contour Gel lagani gel za područje oko očiju, gel bez ulja za preosjetljive oči. Regenerira, učvrščuje, drenira i hladi područje oko očiju.

Fresh Peel mehanički piling sa oceanskom svježinom sa prirodnim abrazivnim česticama bambusa nježno pilingira kožu.

BASIC HYDRO