Brightening

Brightening

Linija sa NLC i SmartCrystalom Glabridinom za hiperpigmentiranu kožu, sprječava nastanka pigmentacija, protiv staračkih pjega i starenja kože.
paraben free, EO/PEG free, silicone free, parfumoil free

CLEANSER

Nježna emulzija za čiščenje obogačena voćnim kiselinama i prirodnim emulgatorima. Savršeno čisti make-up, nečistoću i štetne čestice iz okoliša. Snažno pročiščava, čisti i hidratizira.

TONIC

Nježni losion sa voćnim kiselinama. Stabilizira zaštitni sloj kože, neutralizira i hidratizira. Pročišćava, osvježava, djeluje protuupalno.

Cream Brightening

CREAM

Krema za posvijetljivanje i spriječavanje hiperpigmentacija, sa pametnom UV zaštitom i patentiranom SMART tehnologijom. UV kapsule za zaštitu od sunca štite kožu od starosnih mrlja i poremećaja pigmentacije uzrokovanih hormonskim disfunkcijama, čime se osigurava sofisticirana blijeda boja. Genijalna kombinacija različitih aktivnih sastojaka i moderne formule štiti od slobodnih radikala i istovremeno njeguje.

Serum Brightening

SERUM

Serum za intenzivno posvijetljivanje i spriječavanje hiperpigmentacija, sa pametnom UV zaštitom i patentiranom SMART tehnologijom. Kombinirati sa Brightening kremom za jači učinak. Genijalna kombinacija različitih aktivnih sastojaka i moderne formule štiti od slobodnih radikala i istovremeno njeguje.