Cutanova Face Spa

Naslovna slika Cutanova face spa

Pročišćena linija za njegu kože sa anti-age efektom i protiv preuranjenog starenja kože.
Sa ekstremno čistim morskim i biljnm sastojcima. Prirodni dipeptid iz plavozelene alge i plažna kamilica.
paraben free, EO/PEG free, vegan, microplastic free.

CFS Cleansing aqua pure

CLEANSING CREME AQUA PURE

Krema za čišćenje kože je vrlo blago sredstvo za čišćenje na bazi aminokiselina i masnih kiselina dobivenih iz kokosa. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Idealan proizvod za sve klijente koji vole laganu i pjenastu teksturu za čišćenje. Izuzetno je prijatna za kožu. Fina pjena čisti nježno, ali intenzivno.

TONIC AQUA FRESH

Tonik s mineralnom morskom soli, osvježava i tonizira poslije čišćenja. Aktivni sastojci imaju hidratantni i umirujući učinak. Stabilizira pH kože i sprječava i obnavlja oštećenja na koži.

CFS Eye contour

EYE CONTOUR AQUA COMPLETE

Specijalan proizvod za njegu područja kože oko očiju, za sprječavanje nastanka bora, suznih vrećica i natečenih očiju. Obnavljajući proizvod za njegu kože koji sadrži hijaluronsku kiselinu i revitalizirajući ekstrakt algi za posebno osjetljivu kožu oko očiju. Krema pomaže za drenažu limfe i izglađuje i smanjuje bore, sprječava suhoću kože.

CFS Cream aqua energy

CREAM AQUA ENERGY

Moderna,visokokvalitetna anti-age i regeneracijska krema. Intenzivno hidratantna 24-satna krema sa hijaluronskom kiselinom revitalizirajućim ekstraktom algi za aktiviranje metabolizma kože.

CFS Cream aqua protect

CREAM AQUA PROTECT

Moderna hidratantna krema sa revitalizirajućim djelovanjem, sa ekstraktom algi i laganim SPF. Djeluje na štetne učinke stresa i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

CREAM AQUA REPAIR

Bogata, inovativna 24-satna krema sa aktivnim sastojcima dragocjenih, prirodnih ulja i revitalizirajućim ekstraktom algi za zaštitu i regeneraciju kože.