Depilacije

Depilacije radimo hladnim voskom u patronama i egipatsku depilaciju sa šečernom pastom renomiranog proizvođača https://www.jantar-cosmetics.eu/secerna-pasta-jantar/.

JANTAR šečerna pasta je idealna za depilaciju osjetljivih područja; pazuha, bikini zone, lica…kao i za jako osjetljive i reakcijama sklone kože.

JANTAR šećerna pasta ne lomi dlačice pri depilaciji. Omogućava da dlaka, bez problema izađe zajedno s korijenom, čime se pospješuje rezultat i smanjuje bol tijekom tretmana. Redovnim depiliranjem šećernom pastom dlakavost se učinkovito smanjuje, a koža je baršunasta i njegovana. Efikasno djeluje na smanjenje broja uraslih dlačica zbog tehnike depiliranja, savršene koegzistencije i tehnike zbog koje se uklanjanje dlačica vrši u smjeru njihova rasta. Na ovaj način depiliranja dlačice rastu svojim prirodnim putem te ne dolazi do obrnutog smjera rasta, odnosno do urastanja dlačica.

JANTAR šećerna pasta omogućava uklanjanje vrlo kratkih dlačica. Šećerna pasta prodire dublje do folikula dlake, obuhvati korjen što znači da se učinkovito mogu uklanjati i dlačice kraće od 2 mm. Stoga nemorate čekati da vam dlačice izrastu duge te je zbog toga i najtraženija vrsta depilacije u kozmetičkim salonima.

JANTAR šećerna pasta je topiva u vodi, stoga ju je vrlo lako očistiti s kože i odjeće.