Dr MED Matrix

INTENSIVEMED naslovna

Dr.Med Matrix je inovativna linija sa SmartCrystalima i NLC-om za bolje rezultate i bolji učinak. Sa antioksidansima iz prirode Hesperdinom, Rutinom i Reservatrolom učinkovito djeluje u borbi protiv slobodnih radikala, štiti kožu od oksidativnog stresa i njegova uzročnika.
Sa konceptom za hiperosjetljive kože, bez fenoxyetanola, parabena, mirisa i emulgatora.

HYDRO MATRIX

Serum za suhe i dehidrirane kože, oštečene nakon sunčanja i štetnog djelovanja UV zraka. Pomaže koži zadržati vlagu u epidermisu čineći ju zdravom i nahranjenom.

REPAIR MATRIX

Serum sa inkapsuliranim retinolom, zaštićenim od sunca, za zrele i preuranjeno ostarjele kože, za nečiste i aknaste sa poremećenim funkcijama lojnih žlijezda.

SENSITIVE MATRIX

Serum za osjetljive i netolerantne kože, kao i za kože pod stresom. SOS-proizvod za najosjetljiva stanja i reakcije kože.

INTENSIVEMED Antiredness

ANTIREDNESS MATRIX

Serum za kuperoznu kožu, za rozaceu, za kožu sa poremećenom cirkulacijom i slabim kapilarima. Jača stijenke kapilara i uspostavlja zdravu cirkulaciju kože.

CLARYFING MATRIX

Serum za nečiste, aknaste i seboreične kože sa poremećenim funkcijama lojnih žlijezda. Regulira sebum, sprečava nastanak bakterija i pojačava hidrataciju kože.