Maske

Nježne maske posebno dizajnirane i za najosjetljive kože, sa mikro molekulama koje prodiru brže i jače u kožu.
paraben free, EO/PEG free, silicone free, parfumoil free

TEINT PERFECT

Nježna pročiščavajuća maska za regulaciju sebuma i žlijezda lojnica. Pročišćava kožu bez isušivanja, hidratizira i njeguje i najosjetljivije kože.

LIPID BALANCE

Maska sa kineskom glinom i kaolinom. Nježno pročiščava, smiruje iritacije, crvenilo i oštečenja kože. Idealna i za seboreične kože. Sa aktivnim tvarima iz kamilice i nevena umiruje kožu.

ALOE HYDRO ACTIV

Hidratizirajuća kremasta maska sa visokokoncentriranim aktivnim sastojcima iz aloe vere, pšeničnih i kukuruznih klica, pantenolom i niz različitih hidratacijskih sastojaka.

VITA BALANCE

Hranjiva, kremasta i revitalizirajuća maska sa prirodnim emulgatorima i uljem konoplje i masline za njegu dehidrirane, suhe i osjetljive kože.

PURE VITAL

Maska za njegu i revitalizaciju zahtjevne i zrele kože, za oštečene i preuranjeno ostarjele kože. Štiti kožu od preuranjenog starenja i poboljšava stanični metabolizam.

PEEL AHA

Maska sa blagim voćnim kiselinama pogodna za sva stanja kože, osim za osjetljive kože s tendencijama crvenih mrlja. Mješavina visokoučinkovitih kompleksa iz voćnih kiselina omogućuje siguran i nježan piling, a istodobno daje vrlo dobru toleranciju kože i visoku učinkovitost.

ANTIREDNESS

Kombinacijom prirodnih ekstrakata uz čisti farmaceutski učinkoviti aktivni sastojak eskulin dobiven iz kore kestena daje ovoj masci iznimnu karakterističnost. Maska pruža koži ravnotežu funkcija i sprečava nastanak kroničnog crvenila kože.