Sun

DR Sun naslovna

Sun linija je jedinstvena linija sa patentiranom formulom – UV kapsulama za cijelu obitelj. Zahvaljujući UV kapsulama proizvod daje pouzdanu UVA i UVB zaštitu, 98%. Proizvodi kombiniraju zaštitne kemijske i fizičke filtere za zaštitu i nude prednosti nove generacije proizvoda za zaštitu od sunca zahvaljujući inovativnoj kozmetičkoj tehnologiji inkapsuliranja. Inkapsulacija sprečava kemijske filtre za zaštitu od svjetlosti da prodru u kožu, ali ostaju na koži, tvore film i značajno se smanjuje rizik od alergija. Linija idealna i sigurna za djecu. Zdrava linija za sunčanje!
paraben free, EO/PEG free, silicone free, parfumoil free

FACE CREAM SPF 30

Visoko kvalitetna krema za sunčanje pruža zaštitu, njegu i regeneraciju kože. Plemenita ulja imaju umirujuća, zaštitna djelovanja, dok prirodni ekstrakti bogati ursolic - i oleanolic kiselinama, kao i vitamin B i E stimuliraju proizvodnju prirodnog kolagena.

EXTREME CREAM SPF 50

Zaštitna Xtreme krema pruža maksimalnu zaštitu od UV zraka za kože sklone alergijama i dermatitisima. Krema sa visoko inovativnom zaštitom od sunca do maksimuma, bez rizika od alergija, idealna i sigurna za nježnu dječju kožu.

DR Sun Stick SPF 30

SUN STICK SPF 30

Stick za usne i osjetljiva područja kože lica sa intenzivnom zaštitom. Obogaćen vrijednim avokadovim uljem za osjetljiva područja kože lica. Formula sa prirodnim voskovima, prirodnim uljima i vitaminom E hrane i štite kožu tijekom sunčanja.

DR After Sun Mask Deep Repair

DEEP REPAIR MASKA

Maska za brzu obnovu kože nakon izlaganja suncu, protiv opekotina i oštečenja kože. Hladi, njeguje, djeluje protuupalno, regenerira, jača imunosustav i stanice kože. Prva pomoć za oštečenu kožu od sunca.

DR Sun High Protection SPF 30

HIGH PROTECTION SPF30

Vodootporni hidratantni losion za tijelo, idealan za osjetljive i alergijama sklone kože, djecu i sportaše. Pruža visoku zaštitu od sunca, njeguje, bez ulja, otporan na znoj.

MEDIUM PROTECTION SPF15

Vodootporni hidratantni, oil-free zaštitni losion za zaštitu od UV zraka. Lako se nanosi i ostavlja ugodan, mekan i ne-ljepljiv film na koži. Idealan za djecu i sportaše, cijelu obitelj.

SKIN PROTECTION SPRAY SPF 15

Vodootporna emulzija u spreju sa patentiranim, inkapsuliranim UV kapsulama za cijelu obitelj. Zahvaljujući UV kapsulama proizvod daje pouzdanu UVA i UVB zaštitu. Zato je ovaj sprej posebno pogodan za osjetljivu i alergijama sklonu kožu, kao i za kože male djece.

DR After Sun Balm

AFTER SUN BALM

Losion idealan nakon izlaganja suncu, hladi, osvježava, vitalizira, hidratizira, oil-free. Ima sedativni učinak, hrani kožu i posebno je dizajniran za potrebe kože od ekstremnih izlaganja suncu.