Xcelent

DR Xcelent naslovna

Xcelent linija je prirodna linija za njegu preuranjeno ostarjele kože i anti-age njegu zrele kože. Linija sa aktivnim inkapsuliranim Q10, ekstraktima đumbira, grejpa, makadamije, cvijeta hibiskusa, pamuka, proteinima soje i pšenice. Patentirana formula i koncept by Dr.Rimpler.
paraben free, EO/PEG free, silicone free, parfumoil free

Xcelent Cleansing Gel

SYNERGY CLEASING GEL

Hidrofilni uljni čistač koji u dodiru sa vodom se pretvara u nježnu emulziju koja efikasno uklanja make-up i nečistoće sa kože. 2u1 - čisti i hrani kožu. pH je stabilan te nije potrebno tonizirati nakon čišćenja.

Xcelent Timeless Age Cream

TIMELESS AGE Q10

Hranjiva i bogata 24h anti-age krema. Revitalizirajuća i regenerirajuća krema za njegu zrele i preuranjeno ostarjele kože.

Xcelent Vitality cream

VITALITY CREAM

Anti-age krema sa UV zaštitom za sve tipove koža. Regenerira, štiti, restrukturira i učinkovito djeluje protiv oksidacijskog stresa.

SKIN ENERGIZER Q10

Visokokoncentrirani serum za ublažavanje bora i aktivaciju staničnog metabolizama. Restrukturira, regenerira i štiti kožu od slobodnih radikala i oksidativnog stresa.

Xcelent Eye Perfect

EYE PERFECTION Q10

Obojana krema sa prirodnim mineralnim pigmentima za intenzivnu njegu osjetljivog područja oko očiju. Koža je zaglađenija, sviježija, nahranjena, a tamni kolutovi ublaženi.

XCELENT Uplift Q10

UPLIFT Q10 CHIN&NECK FIRMER

Vrlo nježna emulzija za učvršćivanje i njegu kože područja vrata, brade, dekoltea i grudiju.