Basic Clear+ modeli

NJEGA PROBLEMATIČNE KOŽE BEZ ISUŠIVANJA!

Posted on Posted in Akademija, Dr. Rimpler

Zašto je Basic Clear+ linija najinovativnija i dosad najučinkovitija linija kod liječenja problematične kože, bez narušavanja prirodnih procesa kože?

Problematična koža u osnovi ima 3 glavna problema:

• Poremećaj ljuštenja kože
• Bakterijske infekcije
• Hiperprodukciju lojnih žlijezda i nastanak “Seborrhoea”


To su simptomi nečiste kože, koji snažno
i negativno utječu na zdravlje, funkciju i kvalitetu kože. Dok većina proizvoda pokušava suzbiti bakterije isušivanjem ili pomoću baktericidnih aktivnih sredstava itd., Basic Clear+ nudi novi koncept pomoću kojeg nastoji potpuno smanjiti i uravnotežiti narušene funkcije kože i stvoriti potpuno zdravu kožu.
Sa takvim konceptom stanje kože se postepeno vrača u normalu, razvija se zdrava kožna flora, poremećaj ljuštenja nestaje, a sinteza lipida ponovno se dovodi u ravnotežu, balansira i normalizira.
Ovi rezultati su mogući samo uz korištenje ultramodernih proizvoda sa aktivnim sastojcima u kombinaciji sa
Dr.Rimpler Smart tehnologijom. Drugim riječima, sintezom biointeligentnih aktivnih tvari sa ultra-modernom fermentacijom i biotehnologijom i naknadnim procesima pročišćavanja.

 

Proces nastajanja Akni

 

 

Aktivni sastojci:

Ekstrakt fermentirane raži

Svojstva zrna raži

Vodeći aktivni sastojak ove izvanredne linije rezultat je više od 20 godina istraživanja i razvoja.
Uz pomo
ć brojnih pokusa i najsuvremenije tehnologije fermentacije razvijen je proces pomoću kojeg se izolirao ključni sastav od sjemena raži koji razvija zdravu kožnu floru.

Studije pokazuju visoku učinkovitost ovog ekstrakta.

Spektar neželjenih bakterija drastično se smanjuje, a istovremeno se broj komedona značajno smanjuje unutar samo 6 tjedana, kao i postojeće lezije. Svrbež se smanjuje, kožna barijera je ojačana i sebum se pročišćava bez ikakvih problema.

Morski exopolisaharidi

se proizvode od prirodnog i posebnog tipa planktona.

Izolirana aktivna tvar razvija duboki spremnik vode u koži. Postignuta je duboka hidratacija kože, smanjen je gubitak vlage u koži i koža poprima zdrav izgled.

Salicilna kiselina 2.0

Jedno od najjačih i najboljih aktivnih sredstava za brzo smanjenje poremećaja ljuštenja je salicilna kiselina. Kozmetička uporaba je ograničena na 2% zbog trenutnog učinka. Dr.Rimpler koristi salicilnu kiselinu dobivenu iz prirodnih polisaharida Acacie. Sa ovim novim aktivnim sastojcima kiselina je prisutna u vezanom obliku, što je čini kompatibilnijom i sa maksimalno dopuštenom koncentracijom bez nuspojava na koži. Tolerancija kože je postignuta. Bez isušivanja!

Liposomi NMF

Inkapsulirani liposomi su prirodni hidratizirajući faktori koji prirodno hidratiziraju kožu i podupiru i jačaju njene zaštitne funkcije.

Alantoin

Potiče zacjeljivanje rana i ubrzava regeneraciju stanica kod oštećene kože. Poboljšava zacjeljivanje rana i ubrzava regeneraciju stanica. Djeluje keratolitički i regenerativno. Alantoin u proizvodima za njegu problematične kože čini kožu mekom i elastičnom.

Pantenol

Provitamin vitamina B5 uveliko se koristi u proizvodima za osjetljivu kožu, jer se vrlo dobro podnosi i ima umirujuća i regenerativna svojstva. Dobar je za održavanje vlage u koži jer se veže za molekulu vode, jača kožnu barijeru i poboljšava viskozno-elastična svojstva kože.
Potpuno novi pristup nje
ge i normalizacije problematične kože. I
stovremeno balansira i normalizira sva tri opisana problema nečiste kože, rješava problem dugoročno ovisno o individualnom stanju kože.

Svi proizvodi Basic Clear+ linije