DR. RIMPLER

Logo Dr. Rimpler kozmetike

Dr. Rimpler – kozmetika sa entuzijazmom

Dr. Rimpler kozmetika dokazano djeluje na oboljelo mjesto, liječi i regenerira, te smanjuje pojavu simptoma. Prati trendove u modernoj kozmeutici. Klinički testirana. Stabilne formule. Uključena ekologija. Dozvoljena upotreba preparata u aparativnoj kozmetici.

Bazirana na visokokvalitetnim sastojcima sa naprednom nanotehnologijom u suradnji sa vrhunskim stručnjacima i znanstvenicima garantira rezultate i uspjeh. Dr.Rimpler proizvodi su kozmeutički proizvodi koji nadmašuju kvalitetom sve ostale proizvode za njegu kože na tržištu. Uvijek u potrazi za novim aktivnim sastojcima i rezultatima ruši sve dosadašnje trendove u njezi i liječenju kože.

 

Nanotehnologija

  • čvrste lipidne nanočestice (SLN)

  • nanostrukturni lipidni nosači (NLC)

  • ugradnja aktivnih kozmetičkih sastojaka

  • retinol, vitamin E i njegovi derivati, koenzim Q10, molekularne kreme za sunčanje.

  • osnovni princip je – dodati nosač lipida koji je aktivan u kremama ili losionima.

  • opskrba energije u stanicama

  • povećanje hidratacije kože

Post DR

SOPI koncept:  stabilizacija, okluzija, zaštita, integritet.

NANOSENSITIVE koncept se temelji na kombinaciji antimikrobnog mikrosrebra sa konopljinim uljem lipidnih nanočestica. Klinički je dokazano da ta kombinacija jedina u svijetu direktno djeluje na atopijski dermatitis i njegove simptome, te liječi.

Biopostojani sastojci se sastoje od biljnih masti, voskova i biljnih ulja – XIMENIA, SKVALEN, HERBEX KUDZU EXTRACT.

 

Sopi

Cereparts® je potpuno novi nosač 3. generacije aktivnih tvari za stabilizaciju sastojaka i njihovog prevoza do mjesta odredišta,za fizičku zaštitu kože,za njegu kože i poboljšivač stanja kože – sve u jednom.

Ceraparts

Daljnjim istraživanjem i naprednom tehnologijom stvorili su i novi ANTI-AGE KONCEPT njege sa aktivnim Q10. Patentiranom formulom prodire dublje u kožu i regenerira stanice kože.

Xcelent letak