ISABELLE LANCRAY PARIS

ISABELLE LANCRAY PARIS

It´s not just a name it is a Lifestyle

Vive la beauté de la femme!

Naša vizija od 1945. je stvoriti proizvod koji će nadmašiti kvalitetu svih ostalih brandova za njegu kože na tržištu i imamo četiri glavna principa:

Pristupiti koži kao cijelom organu: život i disanje tijela – holistički pristup
● Držati svaki sastojak u skladu s najvišim etičkim standardima
● Klinički inženjering
cosmeceutical – proizvodi koji nadilaze kvalitetu svih ostalih proizvoda za njegu kože na tržištu
● nastoje da besprijekorna koža bude ambasador žene

Uvijek u trendu i pomičući granice dosadašnje njege kože sa inteligentnom nanotehnologijom razvili su high-tech proizvode jedinstvene u svijetu.

Sinergijsko djelovanje dermatoloških i kozmetičkih aktivnih sastojka kako u estetske svrhe tako i u zdrastvene. Pojave osjetljivosti i alergija su vrlo malo vjerojatni, a proizvodi su klinički testirani i odobreni za korištenje i najosjetljivijih koža. Koristeći nanotehnologiju i nano sistem omogućavamo bolju penetraciju aktivnih sastojaka iz krema u dublje slojeve kože,sa prirodnim nosaćima.

Visoko učinkovite linije protiv starenja kože kao što su BEAULIFT i L’AGE D’Or, obogačene su svježim matičnim stanicama Ruže Damask, Plavog Irisa i Arapskog Jasmina i ekstraktima tropskog bilja za kontrolu mišića sa nanotehnologijom.

 

Slika 1.1 Beaulift L´Age D´OR

Kombinacijom takvih matičnih stanica Roses of Damask, Arabian Jasmin i Blue Iris sa nanotehnologijom jedini u svijetu imaju konkretne rezultate u anti-age njezi što je potvrdila i struka. Samom tom formulom pomakli smo granice i stvorili novi Koncept Anti-age njege.

U liniji BEAULIFT koristimo kombinaciju ekstrakata tropskih biljaka koji sa nanotehnologijom, također klinički ispitana i potvrđena od strane struke, djeluje na rad mišića te daje tzv. BOTOX efekt.

Cosmeceuticals

Klinički pristup tehnologije proizvoda s ponosom nazivamo cosmeceuticals.

Cosmeceuticals se odnosi na kombinaciju kozmetike i farmaceutskih proizvoda – kozmetički proizvodi sa biološki aktivnim sastojcima koji imaju medicinske učinke i prednosti.

Koristimo proteasome nagrađene Nobelovom nagradom – linija PURALINA DETOX.

Proteasomi su proteinski kompleksi i glavna im je funkcija degradirati nepotrebne ili oštećene proteine proteolizom, kemijskom reakcijom koja razbija peptidne veze.

Puraline Detox

 

ISABELLE LANCRAY PARIS proizvodi su dobili vrlo prestižne nagrade zlatni BSB-Oscar i nagradu za inovacije Europske kozmetičke industrije.

Oscar Isabelle Lancray OskarRimpler-LD