GLABRIDIN U LINIJI BRIGHTENING

Dr. Rimpler, u borbi protiv fotostarenja i hiperpigmentacija se odlučio za antioksidans Glabridin, jer je on trenutno najaktivnija molekula za inhibiranje tirozinaze, uklanjanje postojećih pigmentacija i istovremeno ima snažan protuupalni i antiage učinak.

Glabridin je antioksidans izoliran iz korijena slatkog sladića kao 100% -tnog prirodnog sastojka. Utvrđeni nedostatak njegove slabe topljivosti i stoga male bioraspoloživosti Dr.Rimpler je otklonio pomoću patentirane Smart Crystal® i Smart Lipids® tehnologije, što još više povećava stupanj prodiranja dublje u kožu. U obliku te dvije molekule uklanja postojeće pigmentacije za 80% što su dokazala i potvrdila klinička istraživanja. Uz to je UV zaštita važan sastavni dio svakog posvjetljujućeg koncepta, jer sprečava oštećenja UV zrakama.

Najnovija znanstvena istraživanja su pokazala rezultate starenje kože fotostarenjem za 80%. Novi cilj je izbjegavanje poremećaja starenja, mrlja i pigmentacija!

Do nedavno su se upotrebljavale štetne tvari za postizanje porculanskog i zdravog izgleda kože, npr hidrokinon, monobenzon, arbutin… No posljednjih godina bolje znanje o biokemijskim procesima uvidjelo je kako su sastojci sve više kompatibilniji s kožom, te manje štetni i agresivni. Danas postoji drugačije razmišljanje zbog opasnog UV zračenja i njegovih štetnih posljedica. Prirodna boja kože, a posebno jednolika boja su ključne karakteristike mladenačke i zdrave kože.


Razvoj proizvoda Dr. RIMPLER BRIGHTENING je savršena simbioza svih ovih funkcija i učinkovita i sigurna metoda za maksimalno posvjetljivanje kože bez neželjenih nuspojava. Maksimalni rezultat može se postići izbjegavanjem bilo kakvog utjecaja i interakcije sa UVA / UVB zrakama.

Naša nova formula CREAM & SERUM zaista su sve što vam treba: istovremeno sprječavaju i smanjuju oštećenja kože uzrokovana UV zrakama, štite kožne stanice i djeluju anti- foto aging.

Krema i serum u potpunosti se temelje na najnovijim saznanjima o istraživanju i razvoju pigmentacijskih mrlja i melanocitima.

BRIGHTENING linija postat će svijetlo u vašoj dnevnoj njezi kože.

brightening blog

AKTIVNI SASTOJCI

Glabridin
Antioksidans
najveće čistoće ekstrahiran iz biljne vrste papilionaceae subfamily (Faboideae) unutar porodice mahunarki (Fabaceae), poznatija kao korijen sladića. Suzbijanje tirozinaze se pripisuje ovom aktivnom sastojku i trenutno je jedna od najvažnijih i najskupljih kozmetičkih aktivnih sastojaka.


Smart Lipids®
Patentirana tehnologija koja štiti lipofilne aktivne sastojke od oksidativne razgradnje u proizvodu i istodobno pojačava njihov prodor dublje u kožu.


Smart Crystal®
Patentirana tehnologija koja može dramatično povećati topljivost proizvoda sa niskom topljivošću u vodi. Stoga poboljšana topljivost dovodi do znatnog povećanja koncentracije i bržu apsorpciju u tkivo.

Smart tehnologija

Aloe Vera
sadrži mnoštvo različitih sastojaka, poput polisaharida, enzima i fermenata, esencijalnih i
neesencijalnih aminokiseline, antioksidansa, minerala, elementa u tragovima i vitamina.
Sastojci zajedno djeluju blagotvorno na upalne procese i daju snažan hidratantni i omekšavajući učinak na kožu.


Vitamin E

dobiven iz mješavine prirodnih tokoferola iz pšenice, kao prirodni antioksidans ima visoku kompatibilnosti sa kožom, čuva sam proizvod i sprječava otpuštanje slobodnih radikala u koži.


UV kapsule sa širokim spektrom zaštite
Mješavina dvaju različitih faktora zaštite od sunca sa savršenom UVA / UVB ravnotežom, koje čine nevidljivi i zaštitni film na koži i daju preko 95% zaštite od UVB zraka. Najbolja su kompatibilnost sa
kožom jer kemijski faktori zaštite od sunca nemaju dodir s kožom.
Idealna kombinacija fizičkih i kemijskih faktora daju savršene prednosti u zaštiti od sunca!

Organic actives cosmetics

Glabridin u proizvodima:

BRIGHTENING Cleanser

BRIGHTENING Tonic

BRIGHTENING Cream

BRIGHTENING Serum

Brightening proizvodi